Mjölkprodukter från Annas kök

Ekologiskt in i det nya året!

Läckert & Regionalt
20.01.2023_ Nu fyller det sakta på med mejeriprodukter från våra nykalvade kor.
Yoghurt och eldost, smör och syrad grädde, ricotta och om
allt går bra i morgonbitti finns det även färsk mjölk.

Fredag 11-18 & Lördag 11-15

Tillverkad för hand

Vi är en ekologisk gård

Betalningsalternativ

Kontant, kort eller Swish

I gårdens eget minimejeri förädlar vi vår egenproducerade mjölk till yoghurt, eldost(R),  glass, karamelliserad mjölk och ostkaka. Självklart finns även vår egna Gårdsmjölk, som är pastöriserad men inte homogeniserad och som har kvar sin naturliga fett- och proteinhalt. Vår mjölk och yoghurt kan även hittas hos Bondens Nära på Hellmans, REKO Nyköping och Ändebols Gårdsbutik. 

Finns att ta med sig i gårdsbutiken

På vår gård är vi stolta över att producera ekologiska mjölkprodukter av hög kvalitet med traditionella metoder. Våra kor föds upp på naturligt gräs och får inga hormoner eller antibiotika. Detta garanterar inte bara våra djurs välbefinnande utan resulterar också i en hälsosammare och smakrikare produkt som du kan njuta av.

yoghurt hemlagad

Yoghurt

Vår yoghurt är inte bara utsökt utan har också ett högt näringsvärde eftersom den innehåller levande kulturer, vilket gör den till en utmärkt källa till probiotika för din tarmhälsa.

Om du letar efter en yoghurt som inte bara är utsökt utan också producerad på ett etiskt och hållbart sätt, så behöver du inte leta längre än till vår gård. Prova den idag och smaka på skillnaden!

Grädde, Smör, Mjölk

Allt vårt smör och all vår grädde tillverkas för hand med traditionella metoder som gått i arv i generationer. Detta gör att vi kan upprätthålla en kvalitetsnivå och en omsorg om detaljer som inte kan jämföras med industriella metoder.

Vårt smör och vår grädde är också fria från konstgjorda konserveringsmedel eller tillsatser, vilket garanterar att du får en verkligt naturlig produkt.

Om du letar efter ett smör och grädde som inte bara är utsökt utan också produceras på ett etiskt och hållbart sätt, behöver du inte leta längre än till vår gård. Prova det idag och smaka på skillnaden!

Smör ekologisk handgjord Sörmland Nyköping Stockholm
Ost ekologisk handgjord Sörmland Nyköping Stockholm

Eldost

Alla våra ostar tillverkas för hand med traditionella tekniker som gått i arv i generationer. Detta gör att vi kan upprätthålla en kvalitetsnivå och en omsorg om detaljer som inte kan jämföras med industriella metoder.

Vår ost är också fri från konstgjorda konserveringsmedel eller tillsatser, vilket garanterar att du får en verkligt naturlig produkt.

Om du letar efter en ost som inte bara är utsökt utan också producerad på ett etiskt och hållbart sätt, behöver du inte leta längre än till vår gård. Prova den idag och smaka på skillnaden!

Glass

All vår glass tillverkas för hand med traditionella tekniker som har gått i arv i generationer. Detta gör att vi kan upprätthålla en kvalitetsnivå och en omsorg om detaljer som inte kan jämföras med industriella metoder. Vår glass är också fri från konstgjorda konserveringsmedel eller tillsatser, vilket garanterar att du får en verkligt naturlig produkt.

Vi använder lokalt inköpta frukter och ingredienser i vår glass, vilket ger den en unik och autentisk smak. Vår glass är inte bara utsökt utan har också ett högt näringsvärde eftersom den är gjord av riktig grädde, inte bara socker och fyllmedel.

Om du letar efter en glass som inte bara är utsökt utan också producerad på ett etiskt och hållbart sätt, så behöver du inte leta längre än till vår gård. Prova den idag och smaka på skillnaden!

Ekologisk glass Nyköping Stockholm